Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Verruiming van de regels

Stadskanaal 17 november 2020.

Aan alle leden en commissies van de golfclub de Semslanden.

Beste mensen het is gelukt, dat is tenminste een beetje de teneur van de mededelingen in de persconferentie die zojuist werd gegeven. Wat is er dan gelukt? Wel, de curve is omgebogen in de voor ons allemaal goede richting.
Er zijn minder besmettingen, er zijn minder ziekenhuisopnamen en de ontwikkeling op de afdelingen voor intensieve zorg lijken er ook beter uit te zien. En met het kabinet zijn we er blij mee want dat geeft weer wat meer mogelijkheden. Maar bedenk wel we zijn er nog niet. Gelukkig mogen weer met wat meer mensen tegelijk de baan in.

1. Het is duidelijk: 4 ballen mogen met ingang van donderdag 19 november weer de baan in.
2. Het reserveringssysteem wordt woensdagavond, dus na sluiting van de baan, opengesteld voor 4 ballen.
3. Reserveringen die al in het systeem zijn vastgelegd voor flights van 2 spelers worden door het bestuur aangepast in die zin dat een 3e en of 4e speler toegevoegd kunnen worden.
4. Het ligt voor de hand dat uzelf met andere tweeballen combinaties kunt maken binnen de op dit moment staande reserveringen. Op die manier ontstaan er weer meer reserveringsplekken en dat is mooi voor die mensen die de laatste weken echt weinig gespeeld hebben.
5. Het interval blijft gewoon 10 minuten maar maximale reservering voor 4 personen, ook 18 holes spelen blijft mogelijk binnen de al bestaande afspraken.
6. Ook is er nu weer voldoende ruimte in de baan om alle inlopen en bijzondere activiteiten zoals de Tapaswedstrijd weer binnen de kalender te activeren.
7. Het is duidelijk dat de Horeca gesloten blijft, maar we willen wel met nadruk de mogelijkheid voor Horeca to-go bij u allen aanbevelen. Met regelmaat heeft Jon de Lange aanbiedingen waarvan u via de website kennis kunt nemen, zo helpt u ook hem een beetje beter door deze moeilijke periode heen.

Alle overige en al langer bestaande regels in en om het clubhuis blijven uiteraard van kracht.
Dus handen wassen, niezen in de elleboogsplooi, afstand houden en binnen het mondkapje dragen.
Als we samen volhouden leveren we de grootst mogelijke bijdrage in de strijd tegen dit virus.

Vriendelijke groeten en blijf gezond.
Jan Roukema