Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Zonnige Regentencup 2016

Al jarenlang is het een mooie traditie: bestuurders van de golfclubs uit Friesland, Groningen en Drenthe strijden met elkaar om de zogenaamde Regentencup. Dit jubileumjaar was GC de Semslanden de ontvangende gastclub. Ruim 40 bestuurders van de 20 golfclubs in Noord-Nederland bezochten ons op de zonnige maandag 19 september. Ook Ameland en Terschelling waren van de partij.

Onderling kennismaken, ervaringen uitwisselen en sportief actief zijn, daar draait het om bij dit jaarlijkse evenement. Nieuw was dat iedereen (M/V) van de rode tee boxes speelde. Sociaal en verassend voor de meeste heren, die vrijwel nooit van rood spelen. Winnaar was de club met de beste twee Stableford scores. Dit jaar was de Noord-Nederlandsche de gelukkige met totaal 65 stb. Van harte proficiat.

Alle deelnemers waren uitgesproken positief over de prachtige dag, onze mooie baan en de gastvrije ontvangst.