Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Clubkampioenschappen Strokeplay 2015

prijsuitreiking 20

 

prijsuitreiking 17

prijsuitreiking 18

Het was prachtig weer, ( gelukkig niet zo warm als bij de door de extreem hoge temperaturen  afgelaste wedstrijd die op 4 en 5  juli zou plaatsvinden) hoewel het wel puffen was zondag  voor de spelers op de tweede achttien. De  paar druppels regen die tijdens de laatste holes vielen werden als verfrissend ervaren!
Het aantal dames had best wat hoger gekund.  Misschien was de lage deelname veroorzaakt door het verplaatsen van de wedstrijd, maar de strijd was er niet minder om. Renée veroverde naast haar matchplay- kampioensschaal nu ook die van de strokeplay , 95, 93, 92, totaal 280, na een vooral om de tweede en derde plek spannende wedstrijd tegen Germa ,100, 92, 107, totaal 299 en Minke, 102,102,99, totaal 303.
Bij de heren was het snel duidelijk dat Kevin de beste was, (zijn negende kampioenstitel  op de Semslanden, memoreerde de voorzitter) hij versloeg zijn directe tegenstander door 23 slagen minder nodig te hebben. 72,72,74, totaal 218.
De jeugd deed het prima, zo hoort het ook! Jeroen werd verdiend tweede met een score van 81,80,80, totaal 241,  Peter de Vries had een score van 82,88,82, totaal 252. Jarno kwam daarna met 87,88,92, totaal 267 op de vierde plek binnen.  Verdere uitslagen kunt u op de site vinden .
Het waren lange dagen voor de spelers, hun publiek en de wedstrijdleiding, maar het was erg gezellig. Het weer was prima en tussen de baansluitingen door  kon er gelukkig gespeeld worden, zodat de greenfee-ers ook konden genieten van onze mooie baan. We kregen complimenten  van o.a. spelers uit Zeewolde dat we zo’n mooie goedverzorgde baan hadden. Bij deze voor jou, Arie!
Het strokeplay weekend werd laat afgesloten met  de prijsuitreiking door onze voorzitter Christophe, en eindigde met een prachtig ondergaande zon.

prijsuitreiking 19