Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Uitslag Jan Koster Pro Challenge

Op de tiende editie van de Jan Koster Pro challenge verschenen 20 teams aan start die het opnamen tegen de pro’s Richard Paul en Gerrald Komduur.

De jongste deelnemers Maurits Brinkman en Peter de Vries gingen uiteindelijk met de eer strijken. Met een netto score van 66 gaven zij de rest van het veld het nakijken en ontvingen de beker met de grote oren uit handen van Annelies Gjaltema.

IMG_2225

Slechts drie teams slaagden er in om de score van de pro’s te verbeteren. Naast de winnaars Maurits Brinkman en Peter de Vries waren dit de titelverdediger van vorig jaar: Hans Zaaier en Roelof IJlenhave met netto 68 en Martin Boelens en Nico Janssen met netto 69.

Vermeldingswaardig is zeker nog de eagle van Gerrald Komduur op hole 14. Vanuit de rough op 150 meter rolde de bal voor twee in de hole.

Voorzitter Christophe de Jongh zette tenslotte de beide kampioensteams – Heren Senioren 1 (27 holes) en Heren Senioren 3 (27 holes) – in het zonnetje. In zijn speech benadrukte hij vervolgends nog het uitstekend verlopen competitieseizoen, een teken dat de ingeslagen koers zijn vruchten afwerpt.